top of page
  • Снимка на автораStefan Ivanov

Агатополис в списание "Роден глас"

Актуализирано: 9.04

„Quo vadis, Ахтопол?" – "Докога ще пътуваш назад в хилядолетията, Ахтопол?" – възкликнал световноизвестният български археолог проф. Велизар Велков покрай невероятните открития на подводна морска експедиция през 1983 година край Ахтопол.


Руините на древния Агатополис в Ахтопол

Уважаеми приятели на "Фото моменти", изключително събитие е за мен да ви представя поредната моя публикация, отпечатана и издадена в медия зад граница – това е приключението Агатополис, което е преведено на чешки език и заедно с мои фотографии е публикувано в списание "Роден глас".


Списание „Роден глас” е печатен орган на най-голямото и най-старото сдружение на българите в Република Чехия – Асоциация на българските сдружения, законен наследник на Българската културно-просветна организация.


Списание "Роден глас"

Историята на медията минава през периоди на възход, затишие или безразличие, но успява да оцелее, благодарение на безкористните усилия на поколения българи, които вграждат в страниците му своите усилия, талант и любов към България!


Публикация "Боженците" на Стефан от "Фото моменти" (www.photomoments.bg) в списание "Роден глас"

Списанието е сред най-старите медии, издавани от българите в Европа, извън територията на България.


Публикация "Боженците" на Стефан от "Фото моменти" (www.photomoments.bg) в списание "Роден глас"

„Роден глас” е двумесечник и излиза в тираж 600 броя, като постепенно разширява тематичния си обхват, отразявайки живота на българите не само в рамките на Асоциацията, но и всичко по-интересно от инициативите на другите български сдружения на територията на чешката столица, което го превръща в приятелски мост между сънародниците ни в Чехия.


Изказвам моите най-сърдечни благодарности на г-жа Камелия Илиева – главен редактор на списание "Роден глас", в чието лице открих така слънчев и позитивен човек и истински български радетел!


Уеб сайт: www.bgklub.cz



Връзка към приключение Агатополис на моя сайт "Фото моменти".

27 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page