top of page

ЗА МЕН

Казвам се Стефан Иванов и съм създател, собственик и автор на „Фото моменти“.

Аз съм професионален фотограф и травъл блогър с десетки хиляди последователи в социалните мрежи и редовно публикувам оригинално съдържание в моите канали, препратки към които ще откриете в края на тази страничка.

Член съм на АСТОМ – Асоциация на собствениците на туристически онлайн медии​.

Обожавам да пътувам! А това са моите фото моменти!

20230618_133530 copy.jpg

Бродейки из нашата малка, но дивно красива България, съм оставал безмълвен пред великолепни гледки, изумителни чудеса, древни старини, пропити с толкова история, и тайни пътеки, водещи към прекрасни, но малко известни места!

Ето защо реших да споделям! Да заснема всяко мое пътешествие и да го опиша в блог, така че да събудя горещо желание във всеки призван по душа пътешественик да се отправи на приключение.

Всеки мой фото момент е моя рожба – зная всеки къде и как точно съм го заснел; помня какво съм почувствал, как точно съм искал да застана, за да запечатам точно това, което моментът носи и изобразява.

Зная всичко за всеки мой фото момент!

Помня всяка снимка, всеки кадър, всяко чувство, всеки полъх на вятъра, всеки лъч светлина, всяко бяло облаче, всяко малко бръмбарче, всяко стръкче трева, всяко камъче, клонче, вълна, птица...

Помня онези склонове на планината и древните дървеса – зелени исполини, опрели облаците високо в небето; помня всеки водопад, падащ с грохот, разбивайки се на нежна пяна – пръски вълшебство, вдъхвайки живот, вдъхвайки свежест...

Помня синьото небе, което се вплита в едно с планината; и слънцето над всичко; и цветето, усмихнато покрай пътечката, ведро вперило главица нагоре.

Такава красота! Неописуемо! Величествено! Безмълвен! Поредното пътешествие, което ще се помни!

Гледайки всеки мой фото момент, аз отново го преживявам – отново и отново... 

Връщам се пак там – където моментът е роден, където е вдъхнал за първи път живот... 

Зная точно какво съм чувствал, докато фото моментът е създаван...

И сега споделям тези мои чувства с вас!

Всички изживени пътешествия събрах в моя сайт “Фото моменти” – изготвен и поднесен с много любов! Уникално преживяване, което ви подарявам!

Това е блог за пътешествия в България и по света, в който всеки търсач на красота ще открие подробна информация за различни дестинации, живописно илюстрирана със забележителен и несравним по великолепие фото и видео материал, запечатал частица изящество.

Всяко пътуване е подредено в тематични раздели и завършва с връзка към превъзходен фотоалбум, който перфектно го онагледява. И това е едно от специалните предимства на “Фото моменти” и негова отличителна черта – събраните приключения във фотоалбуми, преизпълнени с красота, които всеки откривател на великолепие може да изживее отново и отново!

20230618_134925.jpg

Мечтайте и пътувайте с мен и с моите фото моменти, приятели!

Вижте! Усетете! Почувствайте!

Изживейте България чрез "Фото моменти"!

Насладете им се!

Споделете ги със своите приятели! Коментирайте!

Почувствайте красотата на нашата малка, но така очарователна България!

И се устремете към висините, покорявайки връх след връх!

"Фото моменти" е с вас и ще ви подкрепя в ежедневните, сиви и трудни начинания!

До нови върхове, приятели!

Стефан от "Фото моменти" www.photomoments.bg
bottom of page